Dit ben ik

Angela

Mijn naam is Angela Poelen en ik woon met mijn gezin in Houten.

Ik ben persoonsgecertificeerd schuldhulpverlener en budgetcoach volgens de NEN-8048 en te vinden in het landelijk register van Kiwa. Mijn kennis houd ik bij door jaarlijkse permanente educatie.

Ik heb een voorliefde voor maatschappij en welzijn en combineer die graag met mijn talent voor plannen, organiseren en het vinden van oplossingen.

Tijdens mijn vrijwilligerswerk bij de Voedselbank, als medewerker van het intaketeam, heb ik gezien wat financiële onrust met mensen kan doen. Iederéén kan in een moeilijke situatie terechtkomen en het is erg fijn als daar open en eerlijk over gesproken kan worden met iemand die je met respect behandelt, verder kijkt en je op een positieve manier kan coachen naar verbetering.